November 29-30-án lesz a Nyugdíjas Expó a SYMA Rendezvényközpontban. Mi is ott leszünk, keressen minket 9 és 17 óra között a 86-os standon! Akciókkal, nyereményjátékokkal várjuk kedves vendégeinket. Belépés nem csak nyugdíjasoknak!

A Nyugdíjas Expo látogatói megismerkedhetnek több száz szolgáltatóval és termékkel, amelyek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását szolgálják, kedvezményes üdülési ajánlatok között válogathatnak, és számtalan ötletet találnak a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.

Idén a kiállítás kiemelten foglalkozik az idősbarát szállodák, gyógyfürdők, vendégváró helyek bemutatásával. Lesznek meglepetésvendégek, akik a jó hangulatot fogják garantálni. A kiállítás stratégiai partnerei az országos nyugdíjasszervezetek.

A 2012-es telt házas kiállításon több mint 13 000 regisztrált látogató és 114 kiállító egybehangzó véleménye, hogy szükség van ma Magyarországon a nyugdíjasok életével, mindennapjaival foglalkozó kiállításra.

Népszámlálási adatok szerint ma Magyarországon mintegy hárommillió ember töltötte be a hatvanadik életévét. A teljes lakosság több mint 30%-a. Sokan közülük továbbra is dolgoznak, kiveszik részüket a családi munkából, utaznak, sportolnak és nyitottak a világ újdonságaira.

A gyogyline.hu akciói

A Gyógyhír Patika standján (86-os) kedvezménnyel vásárolhat vény nélkül kapható szereket a rendezvény egész ideje alatt. Többféle nyereményjátékot indítunk: minden vásárló ajándékot kap, a két nap alatt négy vásárló visszanyerheti vásárlása árát, a hírlevelünkre regisztrálók között pedig értékes karácsonyi ajándékcsomagot sorsolunk ki. Ha visz egy kupont standunkról, 2014. május 31-ig ezer forintos ajándékot kap, ha ellátogat a Gyógyhír Patikába, és legalább ezer forintért vásárol nálunk vény nélkül kapható termékeket.

Keresse fel standunkat, szeretettel várjuk!

A Nyugdíjas Expo részletes programjáról itt
tájékozódhat.