Ha akarja, Önnek bérelt helye lesz nálunk.

Csak küldjön egy e-mailt, mire van szüksége, mikor jönne érte, s mi az összekészített gyógyszerekkel, a kívánt termékekkel várjuk.

Reméljük ezzel vége a bosszankodásnak, mert valami éppen nincs a polcon, vagy várni kell, hogy elkészüljön. Sajnos akad hiánycikk szép számmal, s a patikák készlete is véges.

Ennek ellenére azt szeretnénk – amit Ön is –, hogy mindent elsőre, azonnal megkapjon. Ez egy jogos igény.

Új szolgáltatást vezetünk be, hogy bérelt helye lehessen nálunk, kiemelt kiszolgálásban részesülhessen. Ez Önnek nem kerül több pénzébe, csupán némi levelezésbe.

Küldjön egy e-mailt a Gyógyhír Patikába, hogy mikor kíván befáradni, s hogy milyen termékekre van szüksége, a megjelölt napra beszerezzük a kiváltani kívánt gyógyszereket, és egyéb termékeket.

Természetesen némi időre azért nekünk is szükségünk van, ezért a kiváltás/vásárlás legkorábban az e-mail feladását követő napon történhet. Ehhez az is szükséges, hogy az e-mail 12 óráig megérkezzen hozzánk.
Az Ön által megjelölt termékeket a patikába érkezés megadott napján túl 10 napig még biztosan raktáron tartjuk. Ha valamelyik ezek közül hiánycikk, azt jelezzük. (Ha igényli, értesítjük, amikor a hiány megszűnik.)
Az eljárás nagyon egyszerű.

Adja meg az alábbi adatokat a válasz e-mailben:

Név:
E-mail cím:
Telefon:
A Gyógyhír Patikába érkezésem várható napja:

Az általam vásárolni/kiváltani kívánt termékek:
A., Vényre kiváltható gyógyszerek:
ha lehetősége van rá, kérjük, telefonjával fényképezze le, vagy szkennelje be és küldje el a lefotózott, beszkennelt receptet akár többet is az info(kukac)gyogyhirpatika.hu e-mail címre.

B., Nem vényköteles gyógyszerek:

C., Egyéb termékek:

Ha további információra van szüksége, írjon vagy hívjon fel bennünket. Készséggel állunk rendelkezésére, az alábbi elérhetőségeken:
Gyógyhír Patika
VIII. kerület Budapest, Teleki tér 5.(1086)
Tel: 06 (1) 31-31-614
Mobil: 06 (20) 666-77-00
Fax: 06 (1) 210-25-17
Nyitva tartás:
Hétfőtől – Péntekig: 7 – 18 – ig
Szombaton: 7 – 14 – ig.